Blog abonnement gezocht?  We zijn verheugd om u te kunnen vertellen over ons geweldige blog abonnement dat zorgt voor hoogwaardige content die uw bedrijf zal helpen groeien. Als bedrijfseigenaar begrijpt u dat de sleutel tot succesvolle online marketing het creëren van kwalitatieve content is die de aandacht van uw doelgroep trekt. Met ons blog abonnement kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige, SEO-vriendelijke content ontvangt die uw website bovenaan de zoekresultatenlijsten plaatst.

Ons team van getalenteerde schrijvers heeft een grondige kennis van SEO-technieken en weet hoe ze aantrekkelijke en informatieve artikelen kunnen maken die uw bedrijf op de kaart zetten. Onze artikelen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en bevatten een mix van zoekwoorden en relevante inhoud om ervoor te zorgen dat uw website goed presteert in de zoekresultaten.

Waarom is ons blog abonnement zo’n goede investering?

Ten eerste biedt het u regelmatig nieuwe en unieke content die uw publiek zal aanspreken en binden. Dit vergroot niet alleen uw online aanwezigheid, maar verhoogt ook de kans dat uw bezoekers klanten worden. Ten tweede zorgt onze content ervoor dat uw website beter presteert in de zoekmachines, waardoor uw bedrijf meer exposure krijgt en uiteindelijk meer verkeer naar uw website trekt.

Onze artikelen zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw branche, zodat uw publiek altijd up-to-date blijft en zich kan richten op uw bedrijf als autoriteit. Of het nu gaat om het delen van tips en trucs, het behandelen van nieuwe ontwikkelingen of het geven van een frisse kijk op uw branche, ons blogabonnement biedt een constante stroom van waardevolle informatie voor uw publiek.

Het Blog abonnement is flexibel en aanpasbaar aan uw behoeften. U kunt kiezen uit wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse artikelen en u kunt ook aangeven welke onderwerpen u wilt bespreken. Onze schrijvers werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat onze artikelen aansluiten op uw doelstellingen en doelgroep.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige, SEO-vriendelijke content die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt, dan is ons blogabonnement de ideale oplossing. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te vergroten en uw bedrijf te laten groeien.

Wat kost een abonnement

We hebben verschillende abonnementen en we werken zowel met rootdomeinen als subdomeinen.

Kies één van onderstaande mogelijkheden:

Het plaatsen en schrijven van 10 blogs op 10 rootdomeinen = € 350 p/maand
Het plaatsen en schrijven van 20 blogs op 20 rootdomeinen = € 750 p/maand
Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op  rootdomeinen = € 1000 p/maand

Enkele voorbeelden van blogs op rootdomeinen:

https://seobureau.be/blog/2023/03/23/een-personal-coach-moet-goed-gevonden-worden-in-google/
https://seobureau.be/blog/2023/03/03/hoe-sportweddenschappen-de-zichtbaarheid-van-uw-website-kunnen-vergroten/
https://www.gruwez.org/nl/tuinverlichting-kopen
https://www.architectgruwez.be/nl/een-nieuw-huis-deze-apparatuur-zou-je-moeten-hebben
https://verandabouw-vanham.be/page/sfeervolle-verlichting-voor-uw-buitenruimte/
https://www.interieurdecoratie-shops.nl/page/woning-beveiligen-met-een-draadloos-alarmsysteem/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/kies-de-perfecte-sfeerverlichting-voor-je-overkapping/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/een-bewakingscamera-voor-buiten-kopen/
https://alles-over-interieur.be/2023/03/16/richt-jouw-droomhuis-in/
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/enkele-tips-voor-het-verlichten-van-uw-veranda/

De blogs kunnen ook éénmalig besteld worden

 

Blog abonnement

Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op 10 rootdomeinen = € 300 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 40 blogs op 20 rootdomeinen = € 400 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 50 blogs op 20 rootdomeinen = € 500 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)

Enkele voorbeelden van blogs op subdomeinen:

https://bancs-de-pique-nique-en-bois.belgianliftpower.be/page/witte-picknicktafel
https://houten-meubelen.articlelift.com/page/picknicktafel-tweedehands
https://houten-tuinmeubelen.iring.be/page/picknicktafel-hout
https://bancs-de-pique-nique-en-bois.iring.be/page/picknicktafel-antwerpen
https://gezondheid.articlelift.com/page/opleiding-personal-trainer
https://hormoonfactor.desigual-webshop.be/page/personal-trainer-bruxelles
https://gezonde-voeding-tips.iring.be/page/vacature-personal-trainer

Wat is een blog abonnement?

Een blogabonnement is een service waarbij een bedrijf of een individu zich abonneert op een maandelijkse levering van blogs. De abonnee kan kiezen uit een reeks blogonderwerpen en de leverancier zal vervolgens een blog schrijven en deze op de website van de abonnee plaatsen. Een Blog abonnement  is een manier om hoogwaardige inhoud op je website te krijgen zonder de tijd en middelen te hoeven investeren die nodig zijn om deze zelf te produceren.

Waarom zou je een blog abonnement overwegen?

Een Blog abonnement heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Tijd besparen: Het produceren van hoogwaardige inhoud kan veel tijd en energie vergen. Een blogabonnement bespaart je deze tijd en stelt je in staat je te concentreren op andere aspecten van je bedrijf.
  • Consistente levering: Door je aan te melden voor een Blog abonnement, weet je wanneer je nieuwe inhoud op je website kunt verwachten. Dit helpt om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en kan helpen om je merk te versterken.
  • Verbeterde SEO: Zoekmachines houden van nieuwe inhoud. Door regelmatig nieuwe blogs te publiceren, verbeter je je SEO en vergroot je de kans dat mensen jouw website vinden via zoekopdrachten.

Blog abonnement

Om ervoor te zorgen dat je maandelijkse blogs effectief en uniek zijn, zijn er verschillende stappen die je moet volgen:

1. Identificeer je doelgroep en zoekwoorden

Het is belangrijk om te weten voor wie je schrijft. Wie is je doelgroep en wat zijn hun interesses en behoeften? Door dit te begrijpen, kun je ervoor zorgen dat je blogs relevant zijn en aansprekend voor je lezers.

Bovendien moet je ook rekening houden met zoekwoorden. Welke zoekwoorden gebruiken mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten? Door zoekwoordenonderzoek te doen, kun je zoekwoorden identificeren die relevant zijn voor jouw bedrijf en deze gebruiken om je blogs te optimaliseren voor zoekmachines.

2. Maak een contentplan

Een contentplan is een essentieel onderdeel van je blogstrategie. Het helpt je om georganiseerd te blijven en ervoor te zorgen dat je regelmatig nieuwe inhoud publiceert.

Bij het maken van een contentplan moet je rekening houden met je doelgroep en hun interesses en behoeften. Bedenk welke onderwerpen relevant zijn voor je doelgroep en plan deze in voor de komende maanden.

3. Schrijf boeiende en informatieve inhoud

Het is belangrijk om inhoud te produceren die boeiend en informatief is voor je lezers. Zorg ervoor dat je inhoud relevant is voor je doelgroep en dat het hen helpt hun problemen op te lossen of hun doelen te bereiken.

Maak je inhoud gemakkelijk leesbaar door gebruik te maken van korte alinea’s en duidelijke koppen. Gebruik afbeeldingen en video’s om je inhoud visueel aantrekkelijker te maken.

4. Optimaliseer je inhoud voor SEO

Het optimaliseren van je inhoud voor zoekmachines is een belangrijk onderdeel van het schrijven van effectieve en unieke blogs. Gebruik de zoekwoorden die je hebt geïdentificeerd in je inhoud en meta-tags.

Zorg ervoor dat je inhoud goed gestructureerd is met duidelijke koppen en subkoppen. Gebruik ook interne en externe links om je inhoud te versterken.

Een blog abonnement is een geweldige manier om hoogwaardige inhoud op je website te krijgen zonder de tijd en middelen te hoeven investeren die nodig zijn om deze zelf te produceren. Door ervoor te zorgen dat je maandelijkse blogs effectief en uniek zijn, kun je de betrokkenheid van gebruikers vergroten, verkeer genereren en je SEO verbeteren.