Bloggen uitbesteden: De voordelen van het uitbesteden van je zakelijke blogs

Als ondernemer ben je altijd druk in de weer en is je tijd schaars. Je wilt graag je bedrijf laten groeien en daar hoort ook een goed gevulde website bij. Het regelmatig plaatsen van blogs op je website is een belangrijke factor voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Maar waar haal je de tijd vandaan om zelf regelmatig blogs te schrijven? Het uitbesteden van je zakelijke blogs kan een goede oplossing zijn.

De voordelen van Bloggen uitbesteden

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf te laten groeien en te zorgen voor meer naamsbekendheid. Een van de manieren om dit te doen is door het schrijven van blogs voor je zakelijke website. Door regelmatig te bloggen, kun je waardevolle content creëren die interessant is voor je doelgroep en die je bedrijf kan helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines.

Door te bloggen kun je laten zien dat je kennis hebt van je vakgebied en dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierdoor kun je het vertrouwen van potentiële klanten winnen en laten zien dat je een expert bent op jouw gebied.

Bovendien kun je door het delen van je kennis en ervaringen op een laagdrempelige manier contact maken met je doelgroep. Door te reageren op reacties en vragen van lezers, kun je een betrokkenheid creëren en een relatie opbouwen met je publiek. Dit kan weer leiden tot meer loyaliteit en betrokkenheid bij je bedrijf.

Het is wel belangrijk om te zorgen voor relevante en interessante content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Door te kiezen voor Bloggen uitbesteden en het schrijven van je blogs aan een professional, kun je er zeker van zijn dat de content van hoge kwaliteit is en dat deze aansluit bij de behoeften van je doelgroep.

Kostenbesparing

Het Bloggen uitbesteden van je zakelijke blogs kan ook kostenbesparend zijn. Het schrijven van blogs kost tijd en energie, en als ondernemer heb je vaak al genoeg andere zaken aan je hoofd. Door het uitbesteden van het schrijven van je blogs, kun je deze tijd besparen en je richten op andere belangrijke taken binnen je bedrijf.

Bovendien kan het inhuren van een professional voor het schrijven van je blogs efficiënter zijn dan zelf tijd en energie investeren in het schrijven van de blogs. Een professional heeft vaak meer ervaring en kennis op het gebied van schrijven voor het web en kan hierdoor sneller en effectiever te werk gaan.

Daarnaast kan een professional beter inschatten welke onderwerpen relevant zijn voor je doelgroep en welke zoekwoorden je moet gebruiken om beter gevonden te worden in zoekmachines. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden en het creëren van waardevolle content, kun je ervoor zorgen dat je website hoger komt te staan in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit kan weer leiden tot meer verkeer naar je website en uiteindelijk tot meer potentiële klanten.

Kortom, het Bloggen uitbesteden en laten schrijven van je zakelijke blogs kan kostenbesparend zijn omdat het je tijd en energie bespaart en omdat een professional efficiënter kan werken en beter kan inschatten wat relevant is voor je doelgroep.

Professionaliteit en kwaliteit

Een ander voordeel van het Bloggen uitbesteden en uitbesteden van het schrijven van je zakelijke blogs is de professionaliteit en kwaliteit die een professionele schrijver kan bieden. Een professionele schrijver heeft namelijk kennis en ervaring op het gebied van schrijven voor het web.

Dit betekent dat de blogs van hoge kwaliteit zijn en dat ze de juiste tone of voice hebben. Een professionele schrijver kan je helpen bij het opstellen van een contentstrategie en het schrijven van SEO-vriendelijke teksten. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines en dat je meer potentiële klanten aantrekt.

Bovendien kan een professionele schrijver beter inschatten wat de behoeften en interesses zijn van je doelgroep. Door het creëren van waardevolle content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep, kun je ervoor zorgen dat je publiek betrokken raakt bij je bedrijf en dat je een relatie opbouwt met je klanten.

Al met al kan het Bloggen uitbesteden en uitbesteden van het schrijven van je zakelijke blogs ervoor zorgen dat je content van hoge kwaliteit is en dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines. Dit kan weer leiden tot meer verkeer naar je website en uiteindelijk tot meer potentiële klanten.

Betrokkenheid en interactie met je publiek

Een goede blog zorgt voor betrokkenheid en interactie met je publiek. Door het Bloggen uitbesteden en uitbesteden van het schrijven van je zakelijke blogs aan een professional, kun je ervoor zorgen dat je content aansluit bij de behoeften van je doelgroep en dat deze betrokkenheid en interactie creëert.

Een professionele schrijver kan je helpen bij het creëren van waardevolle content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Door het gebruik van relevante en interessante onderwerpen, kun je ervoor zorgen dat je lezers betrokken raken bij je content en dat ze terugkomen voor meer.

Bovendien kan een professionele schrijver je helpen bij het reageren op reacties en vragen van je lezers. Door te reageren op reacties en vragen, kun je een betrokkenheid creëren en een relatie opbouwen met je publiek. Dit kan weer leiden tot meer loyaliteit en betrokkenheid bij je bedrijf.

Al met al kan het Bloggen uitbesteden en uitbesteden van het schrijven van je zakelijke blogs zorgen voor meer betrokkenheid en interactie met je publiek. Dit kan weer leiden tot meer loyaliteit en betrokkenheid bij je bedrijf en uiteindelijk tot meer potentiële klanten.

Bloggen uitbesteden

De prijzen voor het aanbesteden van je blogs

We hebben 2 verschillende mogelijkheden van blogs. Je kan werken met blogs op rootdomeinen of blogs op subdomeinen.

Kies één van onderstaande mogelijkheden:

Het plaatsen en schrijven van 10 blogs op 10 rootdomeinen = € 350 
Het plaatsen en schrijven van 20 blogs op 20 rootdomeinen = € 750 
Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op  rootdomeinen = € 1000 

Enkele voorbeelden van blogs op rootdomeinen:

https://seobureau.be/blog/2023/03/23/een-personal-coach-moet-goed-gevonden-worden-in-google/
https://seobureau.be/blog/2023/03/03/hoe-sportweddenschappen-de-zichtbaarheid-van-uw-website-kunnen-vergroten/
https://www.gruwez.org/nl/tuinverlichting-kopen
https://www.architectgruwez.be/nl/een-nieuw-huis-deze-apparatuur-zou-je-moeten-hebben
https://verandabouw-vanham.be/page/sfeervolle-verlichting-voor-uw-buitenruimte/
https://www.interieurdecoratie-shops.nl/page/woning-beveiligen-met-een-draadloos-alarmsysteem/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/kies-de-perfecte-sfeerverlichting-voor-je-overkapping/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/een-bewakingscamera-voor-buiten-kopen/
https://alles-over-interieur.be/2023/03/16/richt-jouw-droomhuis-in/
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/enkele-tips-voor-het-verlichten-van-uw-veranda/

De blogs kunnen ook éénmalig besteld worden

 

Blog abonnement

Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op 10 rootdomeinen = € 300 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 40 blogs op 20 rootdomeinen = € 400 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 50 blogs op 20 rootdomeinen = € 500 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)

Enkele voorbeelden van blogs op subdomeinen:

https://bancs-de-pique-nique-en-bois.belgianliftpower.be/page/witte-picknicktafel
https://houten-meubelen.articlelift.com/page/picknicktafel-tweedehands
https://houten-tuinmeubelen.iring.be/page/picknicktafel-hout
https://bancs-de-pique-nique-en-bois.iring.be/page/picknicktafel-antwerpen
https://gezondheid.articlelift.com/page/opleiding-personal-trainer
https://hormoonfactor.desigual-webshop.be/page/personal-trainer-bruxelles
https://gezonde-voeding-tips.iring.be/page/vacature-personal-trainer

 

Het bloggen uitbesteden aan ons team is voor iedere ondernemer aan te raden want schrijven de blog en plaatsen hem op één van onze websites. Onze sites hebben een DA waarde van +40 en DR waarde van +30. De blogs die we schrijven zijn volledig relevant aan uw producten, diensten of activiteiten en kunnen 1 tot 3 zoekwoorden+links naar uw website bevatten. De blogs zijn min 800 woorden lang en bevatten ook een foto.

Wij schrijven en plaatsen de blogs zoals Google het vooropstelt!