Blogs schrijven: Ons team van experts helpt u graag

Wanneer u een website heeft, is het belangrijk om regelmatig nieuwe inhoud te publiceren om uw bezoekers geïnteresseerd te houden. Een van de beste manieren om dit te doen, is door blogs te schrijven die relevant zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. Blogs schrijven zijn niet alleen goed voor het aantrekken van nieuwe bezoekers, maar ze helpen ook bij het behouden van uw bestaande publiek en het opbouwen van uw merk.

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring met Blogs schrijven voor allerlei soorten bedrijven, doelgroepen, seo kantoren, linkbulding kantoren …. Of u nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf heeft, wij kunnen u helpen effectieve blogs te schrijven die uw doelgroep aanspreken en uw merk versterken.

Waarom zijn Blogs schrijven zo belangrijk?

Voordat we verder gaan, is het belangrijk om te begrijpen waarom Blogs schrijven zo belangrijk zijn voor uw website. Ten eerste helpen blogs u om verkeer naar uw website te trekken. Door regelmatig nieuwe inhoud te publiceren die gerelateerd is aan uw bedrijf en uw doelgroep, kunt u uw zichtbaarheid in zoekmachines verbeteren en hoger in de zoekresultaten verschijnen. Dit betekent dat mensen die op zoek zijn naar informatie die gerelateerd is aan uw bedrijf, eerder op uw website zullen terechtkomen.

Ten tweede helpen Blogs schrijven u om uw merk op te bouwen. Door uw expertise en kennis te delen met uw doelgroep, kunt u uw autoriteit op uw vakgebied opbouwen. Dit kan uw geloofwaardigheid en vertrouwen bij uw publiek vergroten, wat op zijn beurt kan leiden tot meer klanten en meer omzet.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ons team van experts kan u helpen bij het schrijven van effectieve blogs die uw doelgroep aanspreken en uw merk versterken. Hieronder staan ​​enkele van de manieren waarop we u kunnen helpen:

  • Contentstrategie: We kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een contentstrategie die is afgestemd op uw doelgroep en uw bedrijfsdoelstellingen. Dit omvat het identificeren van de onderwerpen die het meest relevant zijn voor uw doelgroep en het bepalen van de beste manier om deze onderwerpen aan te pakken.
  • Blog schrijven: We kunnen u helpen bij het schrijven van effectieve blogs die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en aansprekend zijn voor uw doelgroep. Dit omvat het identificeren van de juiste zoekwoorden en het schrijven van inhoud die deze zoekwoorden op natuurlijke wijze bevat.
  • Blogpromotie: We kunnen u helpen bij het promoten van uw blogs om meer verkeer naar uw website te trekken. Dit omvat het delen van uw blogs op sociale media en het benaderen van andere websites en blogs om links naar uw inhoud op te nemen.
  • Analyse en optimalisatie: We kunnen u helpen bij het analyseren van de prestaties van uw blogs en het optimaliseren van uw contentstrategie op basis van de resultaten. Dit omvat het volgen van het verkeer naar uw website, het analyseren van de betrokkenheid van uw publiek en het aanpassen van uw contentstrategie op basis van deze inzichten.

Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel team dat u kan helpen bij het schrijven van kwalitatieve, effectieve blogs die uw merk versterken en uw publiek aanspreken, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.

Blogs schrijven

De prijzen voor het aanbesteden van je blogs

We hebben 2 verschillende mogelijkheden van blogs. Je kan werken met blogs op rootdomeinen of blogs op subdomeinen.

Kies één van onderstaande mogelijkheden:

Het plaatsen en schrijven van 10 blogs op 10 rootdomeinen = € 350 
Het plaatsen en schrijven van 20 blogs op 20 rootdomeinen = € 750 
Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op  rootdomeinen = € 1000 

Enkele voorbeelden van blogs op rootdomeinen:

https://seobureau.be/blog/2023/03/23/een-personal-coach-moet-goed-gevonden-worden-in-google/
https://seobureau.be/blog/2023/03/03/hoe-sportweddenschappen-de-zichtbaarheid-van-uw-website-kunnen-vergroten/
https://www.gruwez.org/nl/tuinverlichting-kopen
https://www.architectgruwez.be/nl/een-nieuw-huis-deze-apparatuur-zou-je-moeten-hebben
https://verandabouw-vanham.be/page/sfeervolle-verlichting-voor-uw-buitenruimte/
https://www.interieurdecoratie-shops.nl/page/woning-beveiligen-met-een-draadloos-alarmsysteem/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/kies-de-perfecte-sfeerverlichting-voor-je-overkapping/
https://www.sfeervol-wonen.be/page/een-bewakingscamera-voor-buiten-kopen/
https://alles-over-interieur.be/2023/03/16/richt-jouw-droomhuis-in/
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/enkele-tips-voor-het-verlichten-van-uw-veranda/

De blogs kunnen ook éénmalig besteld worden

 

Blog abonnement

Het plaatsen en schrijven van 30 blogs op 10 rootdomeinen = € 300 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 40 blogs op 20 rootdomeinen = € 400 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)
Het plaatsen en schrijven van 50 blogs op 20 rootdomeinen = € 500 p/3 maand (de blogs worden gemaakt over een periode van 3 maanden)

Enkele voorbeelden van blogs op subdomeinen:

https://bancs-de-pique-nique-en-bois.belgianliftpower.be/page/witte-picknicktafel
https://houten-meubelen.articlelift.com/page/picknicktafel-tweedehands
https://houten-tuinmeubelen.iring.be/page/picknicktafel-hout
https://bancs-de-pique-nique-en-bois.iring.be/page/picknicktafel-antwerpen
https://gezondheid.articlelift.com/page/opleiding-personal-trainer
https://hormoonfactor.desigual-webshop.be/page/personal-trainer-bruxelles
https://gezonde-voeding-tips.iring.be/page/vacature-personal-trainer

 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen blogs laten schrijven

Hieronder staan enkele veelvoorkomende redenen:

  1. Tijdgebrek: Mensen kunnen een druk leven hebben en weinig tijd hebben om zelf blogs te schrijven. Door het uitbesteden van het schrijven van blogs aan een freelancer of een bureau, kunnen ze zich richten op andere belangrijke taken.
  2. Expertise: Sommige mensen hebben misschien de tijd om blogs te schrijven, maar missen de expertise of het schrijftalent om effectieve blogs te produceren. Door het inhuren van een professionele schrijver, kunnen ze ervoor zorgen dat hun blogs goed geschreven en boeiend zijn.
  3. SEO-optimalisatie: Blogs zijn een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Door regelmatig blogs te plaatsen die zijn geoptimaliseerd voor zoekwoorden, kunnen bedrijven hun zoekmachine-ranking verbeteren. Professionele schrijvers hebben meestal ervaring met SEO en kunnen bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun blogs.
  4. Consistentie: Het schrijven van regelmatige blogs kan een uitdaging zijn, vooral voor drukbezette mensen. Door het uitbesteden van het schrijven van blogs kunnen bedrijven ervoor zorgen dat ze regelmatig nieuwe inhoud op hun website hebben.

Geloof ons, het uitbesteden van het schrijven van blogs kan helpen bij het besparen van tijd, het verbeteren van de kwaliteit van de inhoud, het optimaliseren voor SEO en het handhaven van een consistente stroom van nieuwe inhoud op een website.